Dag 77

1 Comment
Naden afplakken

Naden afplakken

 

 

 

 

 

Terwijl Zoran het ochtendloopje deed met de dames ben ik begonnen met het afplakken van de naden, in afwachting van de loodgieter die om half 8 zou komen.

 

De woonkamer

De woonkamer

 

 

 

 

Ook de woonkamer was vrij snel gedaan, maar van de loodgieter nog steeds geen spoor!.

 

De keuken

De keuken

 

 

 

De keuken ging ook rap, maar we hebben nog steeds geen gat kunnen boren voor de keukenafvoer!
Dan de loodgieter maar eens een smsje sturen…

 

De slaapkamer

De slaapkamer

 

 

 

 

Ook de slaapkamer is klaar voor wat komen gaat.

 

Leidingen bevestigen

Leidingen bevestigen

 

 

 

Vervolgens samen aan de laatste meter waterleiding begonnen die naar de verdelers moet.
Twee paar handen werkt toch nét ietsje makkelijker dan één.

 

Uithakken

Uithakken

Dit zijn van die dingen waar wij absoluut niet vrolijk van worden.
Tijdens de bouw maakte ik de opmerking al dat de afvoer te dicht bij de muur lag, maar Daniel reageerde met een heftig ‘plus tard!’
Nu weten we wel dat ik graag een beetje druk achter alles zet, maar er van uitgaande dat hijhet wel zal weten liet ik het er maar bij.
Nu blijkt dus A; ‘plus tard’ (later) werkt niet en is geeïndigd in ‘trop tard’ (te laat) , want ik had gelijk; de buis eindigt te dicht bij de muur dus moeten er trucks uitgehaald worden om het op de juiste plek te krijgen en B; de afvoer ligt 9 cm te hoog en moet dus ingekort c.q. uitgehakt worden om de afvoer op de juiste plek én op de juiste hoogte te krijgen!

Gelukkig reageren wij beiden onze frustratie niet op elkaar uit maar op de hamer en beitel, maar uiteindelijk heeft Zoran de boosdoener maar gebeld met de mededeling morgen zijn grote electrische haakse slijper mee te nemen om het maar op die manier uit te breken!

Een welkome afwisseling

Een welkome afwisseling

 

 

Gelukkig hadden we vandaag we het plezier te lunchen met lang niet geziene vrienden, die niet langer konden wachten om ons werk met eigen ogen te bekijken. De vaklui van Piresablage moesten even in het echt oordelen of het inderdaad vakwerk is wat we leveren ;-).
Uiteraard kwam de loodgieter tijdens de lunch voorbij. Wij kregen nog wat kleine instructies en kunnen woensdag zonder problemen de dekvloer leggen.

 

Daar gaan ze weer

Daar gaan ze weer

 

 

Na wat gezellige uurtjes gingen ze weer 175 km terug naar huis.
Helaas voor ons was de dag bijna voorbij en na een loopje met de dames was het fruit plukken en eens een paar uurtjes relaxen.
Morgen is er weer een dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *