Dag 96

Leave a comment
Fijn om thuis te zijn

Fijn om thuis te zijn

 

Na gisteren zo’n 1000 kilometer te hebben gereden waren we vandaag behoorlijk afgedraaid.
We moesten in Nederland de Jeep ophalen die daar een week geleden voor reparatie was gebracht, omdat de monteurs alhier geen benul hebben van automatische transmissies.
Na vanaf Hazeldonck een stel jonge lifters te hebben meegenomen (die hier 4 kilometer verder op de camping zijn gedropt) en via een omweg een zakelijke afspraak te hebben gehad waren we rond middernacht eindelijk thuis.
Fijn, de stilte en ons eigen bed!

Op de valreep nog een sleuf maken

Op de valreep nog een sleuf maken

 

Vanochtend werden rond 8 uur de graafmachines opgehaald, waarna we maar eens aan de slag zijn gegaan.
De stockage is uiteindelijk toch nog een hoop werk.
Er zijn veel lastige draadeinden die uitgemeten en geboord moeten worden, uitsparingen voor wandcontactdozen, raamkozijn, deurkozijnen, waterleidingen over de grond en oh ja, ook een buitenkraan die vanuit de stockage moet worden aangelegd!
Tijdens het passen van een hoekdeel bedachten we ineens dat het netter zou zijn als de electraleiding verder door de muur geleid zou worden tot boven de stoppenkast, dus dan maar even een sleuf hakken!

Het past...

Het past...

 

 

 

 

Inmiddels zijn werkelijk alle gipsplaten voor de stockage op maat gesneden en gepast, maar na veel storingen hebben wij rond half 9 ‘s avonds besloten dat het maar eens tijd werd om te gaan eten en te slapen.
Morgen gaan we alles plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *