Dag 121

1 Comment
ERDF

ERDF

 

Terwijl ik vanochtend de laatste hand legde aan het schuren van de stockage kwam er een aardige meneer van de ERDF om een offerte uit te brengen.
Deze offerte omhelst het verplaatsen van onze electriciteitskast vanaf de paal tegenover onze buren naar de paal tegenover ons huis, de leiding onder het asfalt doortrekken en het plaatsen van de meterkast. Hij wilde verder nog van alles aanbieden, maar ik weet zéker dat de electricien een stuk goedkoper is 😉

Hier moet het geplaatst worden

Hier moet het geplaatst worden

We hadden besproken waar de meterkast dan moest komen en meneer ging een tiental foto’s maken om de situatie duidelijk weer te geven.
Vervolgens realiseerde ik mij dat de plek die we net hadden bepaald binnen een grote toeganspoort zou gaan vallen, wat weer niet de bedoeling was.
Na een sorry, uh kan niet, moet verplaatst worden bleek dat geen probleem, maar er moesten wel weer tientallen nieuwe foto’s gemaakt worden.

Nieuwe levering

Nieuwe levering

 

 

Telkens wanneer Marcel komt leveren ben ik tegenwoordig net een ‘Apron officer‘ , omdat hij zo’n slechte chauffeur is. Met handgebaren duid ik hem aan of hij links, rechts of rechtdoor moet met de vrachtwagen :-(, zodat hij nergens tegenop rijd.

Met vliegende vaart

Met vliegende vaart

 

 

 

 

Binnen een mum van tijd staat de bestelling waar we het hebben willen.

 

De eerste laag primer

De eerste laag primer

 

 

 

 

 

 

In de douche is inmiddels de eerste laag primer aangebracht en ook de rubberen laag in de hoeken is geplaatst.

In beton gegoten

In beton gegoten

 

 

Het betonijzer, dat in de stenen is verwerkt op cruciale punten, moet in beton gegoten worden om het zo de stevigheid te geven die nodig is.
Het is veel beton draaien, emmertjes vullen, de steiger op klimmen en leeggooien in de gaten!

 

Vind de fout

Vind de fout

 

Daniel was vandaag ‘lekker’ bezig. Niet opletten, Zoran de schuld geven voor de fouten die Daniel zelf maakte, en vooral veel schelden en tieren.
Helaas was er een knallende ruzie nodig tussen hem en mijzelf voordat meneer na ging denken en voor rede vatbaar werd.
Dat hij tot 2 keer toe een uitsparing voor de steunbinten 30 cm te laag heeft gemaakt heeft hij inmiddels enigszins opgelost. Maandag mag hij er mee verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *