Dag 126

2 Comments

Ook vandaag bleef de regen, op korte onderbrekingen na, met bakken uit de hemel vallen.

Laag en droog

Laag en droog

 

Terwijl de heren hoog en nat aan de slag waren, kon ik laag maar droog in de kruipruimte van het kleine huis aan de slag.
Komende vrijdag is de contrôle van de septic tank, maar om accoord te krijgen moet onder andere de afvoer vanuit de keuken nog aangesloten worden.
In het donker met de Maglite tussen mijn hoof en schouder geklemd heb ik eerst de pijplengte bepaald en vervolgens met de pijpen op schoot heel rustig de boel gezaagd. Na contrôle is alles gelijmd en geplaatst en kon ik de regen weer in 😉

De tussenmuur staat

De tussenmuur staat

 

 

 

 

Intussen is de tussenmuur verder afgemaakt, waar later twee steunbinten op komen te rusten en waarlangs de trap komt.

 

het laatste voor vandaag

het laatste voor vandaag

 

Het laatste beton word rond het betonvlechtwerk gegoten dat de laatste uitsparing voor een 9 meter lange steunbint moet ondersteunen.
Tussen de bedrijven door kwam Joseph nog langs om de precieze maten te bepalen voor de vloerdelen en hebben we afgesproken dat het plaatsen op vrijdag 19 augustus zal gebeuren. Tot die datum is er voor Daniel niet veel meer te doen, dus kan hij lekker in zijn eigen huis verder.

Helaas is net mijn telefoon kapot gevallen (mijn fototoestel heeft het maanden geleden al begeven door het vele bouwstof), waardoor ik helaas de rest van de foto’s niet meer kan uploaden… Hopelijk is dat probleem morgen verholpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *