Dag 162

Leave a comment
Een lastig hoekje

Een lastig hoekje

 

 

 

 

Zoals al eerder genoemd heeft het nieuwe Ikea personeel in Reims wat installatiefoutjes in de opbouw gemaakt, zodat een aantal deurtjes niet volledig open konden. Omdat ik intussen gék werd van keukenapparatuur dat vanwege dit probleem niet opgeruimd kon worden, hebben we vandaag eerst de foutjes in de keuken opgelost.

 

Niet zo blij

Niet zo blij

 

Tijdens het inkorten van de electriciteit voor de kookplaat heb ik helaas een flinke jaap opgelopen in mijn rechter duim, waardoor het onverstandig (en ook erg pijnlijk) was het tegelwerk vandaag af te maken (mijn favoriete gereedschap is een keukenmesje …) . Zoran ging er op z’n gemak voor zitten en heeft het werk van mij overgenomen :-).

 

het electra

het electra

 

 

 

Doordat Zoran in de loop der tijd ook heeft geleerd hoe hij electriciteitsdraden moet strippen en aansluiten is de kookplaat uiteraard keurig en veilig door hem aangesloten 🙂

 

Stoere huisman

Stoere huisman

 

Ook het versgebakken brood kon ik helaas niet snijden, dus werd ook dat overgenomen.
Tijdens de lunch bedachten wij ons dat dit wellicht één van de laatste mooie dagen van het jaar zou kunnen zijn, dus hebben we de middag lekker vrij genomen. Met een roséetje op ons kleine terrasje was het even genieten van de middag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *