18 – 22 mei 2012

Leave a comment

Na weer een weekend hard werken op de markt in Vouziers en een brocante in Suippes was het gisteren een beetje uitslapen. Voor de brocante moesten we zondag ochtend om 4 uur ‘s ochtends al uit de veren om op tijd aanwezig te zijn. Helaas zat het weer niet erg mee, maar de verkopen van vooral ons suikervrije gamma aan lekkere taarten gingen goed. Zó goed dat we vanaf komende vrijdag enkele keren in de maand in Suippes op de markt gaan staan! Alsof we nog niet voldoende te doen hebben…

Daar gaan we weer

Daar gaan we weer

 

 

Het weer is nog steeds erg wisselvallig en de wind waait nog dusdanig hard dat er nog steeds niet verder aan het dak gewerkt kan worden.
Omdat de voegen tussen de betonplaten op de verdieping nog steeds niet allemaal zijn gevoegd, kon Zoran weer beton draaien en zware emmers vol naar boven hijsen.

 

Beetje bij beetje

Beetje bij beetje

 

 

Als we iedere keer een ladig beton draaien en weer wat voegen vullen komt het vanzelf wel een keertje af. Helaas is nu onze voorraad cement op en zullen we één dezer dagen eens naar de stad moeten voor een aantal zakken.

 

 

De compost ruikt goed!

De compost ruikt goed!

 

 

 

Zoals we ons hadden voorgenomen gingen we vanmiddag lekker de tuin in.
Tussen de buien door werd de compost een keer omgedraaid en het blijkt prima te ruiken!.

Zin in aardbeien?

Zin in aardbeien?

 

 

 

 

Vorige zomer had ik in dit veld een heleboel aardbei planten geplaatst. Ik geloof niet dat er op deze manier veel aardbeien aan zullen komen, dus daar moet iets aan gebeuren.

 

Gevonden!

Gevonden!

 

 

Uiteindelijk zijn er 35 planten terug gevonden en nadat Zoran het veld nog een keer heeft gefreesd heb ik de plantjes netjes terug geplaatst. Op een ander deel van de tuin staan nog een heleboel aardbeien planten en die zal ik van de week verplaatsten. Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *