Tot 24 juni 2012

Leave a comment
Bewolkt

Bewolkt

 

 

 

De dames hebben alle vrijheid tijdens het wandelen en je moet toch wat als het weer te slecht is om op het dak te werken.

 

Dauw

Dauw

 

 

 

De velden zitten vol met spinrag, gevuld met dauw.

 

 

De laatste lat

De laatste lat

 

De laatste lat is gelegd en nu is het wachten op de ware vrienden die hun handen uit de mouwen komen steken.
Helaas is het weer voor nu weer omgeslagen en is het zelfs dusdanig slecht dat we zelfs de brocante voor vandaag hebben moeten laten schieten. Windkracht zes met een tent en een dure koelvitrine is geen optie, maar het uitslapen en met de dames wandelen was weer een ervaring op zich…

We gingen lekker wandelen in het bos van een bevriende buur en natuurlijk liepen de dames lekker voorop.
Ineens hoorden we gebrom en de grond trilde letterlijk van getrappel. We zagen alle drie de dames hard onze kant op rennen, zich omdraaien toen ze bijna bij ons waren en vervolgens al wakend en bedachtzaam weer teruglopen…. Toen zagen we de meute met boze everzwijnen die de dames uit de buurt hadden verjaagd van hun nest… Wat een bakbeesten, minstens zo groot als onze dames en z├ęker 5 keer zo zwaar met grote slagtanden. Ons verschuilend achter een boom om een eventuele aanval te kunnen verhinderen en de dames terugroepend was het wel even flink schrikken.
Nadat de grote boze everzwijnen weer rechtsomkeert hadden gemaakt hebben we vervolgens de dames maar aan de lijn gedaan en zijn we rustig terug gelopen naar huis. Het was weer een ervaring op zich ;-).
We waren net voor de bui binnen en morgen zien we wel weer verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *